Ügyfélkapu Ügyfélkapu

A bolt ügyintézése kiváló. A gumi minősége tökéletes. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! !!

Lemmy
2017.03.17.

Telefonon adtam le a rendelést. Részletesen átbeszéltük az abroncs kérdést, milyen gépre és milyen talajon használom.

Papp Tibor
2017.03.22.

Nagyon könnyen lehet használni az oldalt. A kérdésemre gyorsan kaptam választ, ami nagy segítség volt az abroncs kiválasztásába...

Nagy Jancsi
2017.08.14.

Lenyűgöző méretű telephelyük van. Bármilyen szereléssel kapcsolatos dolgot rugalmasan és precízen megoldanak.

Cs. Tamás
2016.11.04.

A rendelésemet a vállalt határidőn belül hiánytalanul szállították. Legközelebb is innen fogok abroncsot vásárolni.

Tibor
2017.01.27.

Minden rendben volt, profi a csapat.

Sándor
2017.03.29.
1
Széleskörű termékkínálat
2
Hozzáértő és tapasztalt kollégák
3
2 év gyári garancia minden termékre
00000
elégedett vevő 1993 óta

Visszavásárlási garancia

Garanciális jog:
Ön és cégünk a Nord Frank Kft közt létrejött szerződések részletes szabályozásairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett Elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg internetes vásárlása esetén. Ezen jogát néhány kivételtől eltekintve gyakorolhatja.

Elállási jog:
Az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján visszaléphet, vagyis az Ön által vásárolt termékeket azonnal visszaküldheti nekünk. Ezt követően az Ön által kifizetett összeg visszatérítjük. Mivel az online-vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, valamint kizárólag a szakértőink által meghatározott tájékoztatásokra támaszkodott, az elállási jog a minimális szintre csökkenti a vásárlásból adódó esetleges kockázatát.

Határon átnyúló vásárlás esetén is megillet az elállási jog:
Ön az Európai Unió bármely tagállamából vásárol, az uniós jogharmonizáció révén minden esetben megilleti az elállási jog. Az Európai Parlament és Tanács 2011/83/EU döntése alapján 14 naptári napra növekedett az elállási jog határideje. A termék megrendelése esetén az átvételétől, a szerződéskötés után kezdődik az elállási határidő.

Elállási jog határideje:
Természetesen Ön a 14 napos határidő alatt elállhat a szerződéstől, de kérjük /a jóhiszeműség és a tisztesség általános követelményei szerint/ az átvételt követően a fel nem szerelt, 0 Km-es, sérülés és szennyeződéstől mentes gumiabroncsáról haladéktalanul döntse el, hogy megtartja, vagy esetleges visszaküldi cégünknek. Az átvétel napját elsősorban a termékhez mellékelt számlán (nyugtán) szereplő teljesítési időpont alapján tudja igazolni. A visszavásárláshoz feltétlenül szükséges megtartani, majd részünkre visszajuttatni a számlát. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 nap letelte előtt visszaküldi cégünknek a fel nem használt terméket.

Elállási szándékát több módon közölheti:
Szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) vagy e-mailben, valamint a vonatkozó Korm. rendelet mellékletében szereplő nyilatkozatminta felhasználásával.

A visszajáró összeg kifizetése:
Az Ön által igényelt fizetési módnak megfelelően, vagy az Ön által megadott bankszámlaszámra legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat, amint megkaptuk a visszaküldött terméket.

Felmerülő költségek:
Önnek kell gondoskodnia minden esetben a vásárolt termék visszajuttatásról, a visszaküldés költségeinek terhe mellett, ezért nem adhatja fel utánvétellel vagy portóval. Az esetben, ha mégis azt szeretné, hogy mi szállíttassuk vissza az abroncsokat, ennek a díjját kérjük, előre egyeztesse munkatársainkkal.

Felmondási jog:
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illet meg, tehát a webshopunk eltekint az indoklástól.

Elállási jog gyakorlásának a menete:
Kérjük, hogy a kézhezvételtől számított legrövidebb időn belül jelezze elállási szándékát. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen keresztül történő értesítés esetén az email idejét vesszük figyelembe.
Szándékát jelezheti az alábbi elérhetőségeink egyikén:
Postázási cím: 4002 Debrecen Bellegelőkert 36/C
Telefon: 06-52-21-21-22
Email cím: szenasi.gabor@nordfrank.hu

Kivételek:
Ha az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel és károsodik a tőlünk vásárolt termék.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ
×
X

Termék összehasonlítás