Ügyfélkapu Ügyfélkapu

A rendelésemet a vállalt határidőn belül hiánytalanul szállították. Legközelebb is innen fogok abroncsot vásárolni.

Tibor
2017.01.27.

Személyesen vettem át a kiválasztott gumit. A telephely rendezett volt és a felpakolást is megoldották, nekem csak rögzítenem k...

János
2017.03.10.

Minden rendben volt, profi a csapat.

Sándor
2017.03.29.

Nagyon könnyen lehet használni az oldalt. A kérdésemre gyorsan kaptam választ, ami nagy segítség volt az abroncs kiválasztásába...

Nagy Jancsi
2017.08.14.

Gyors kiszállítás, korrekt ügyfélszolgálat. Teljes mértékben elégedett vagyok. Nyugodt szível ajánlom őket mindenkinek, aki meg...

Peti
2016.12.14.

Köszönöm a gyors és szakszerű kiszolgálást! A szerelést azonnal elkezdték, és gyorsan végeztek vele.

N. Árpád
2017.01.19.
1
Széleskörű termékkínálat
2
Hozzáértő és tapasztalt kollégák
3
2 év gyári garancia minden termékre
00000
elégedett vevő 1993 óta

Visszavásárlási garancia

Garanciális jog:
Ön és cégünk a Nord Frank Kft közt létrejött szerződések részletes szabályozásairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján úgynevezett Elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg internetes vásárlása esetén. Ezen jogát néhány kivételtől eltekintve gyakorolhatja.

Elállási jog:
Az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján visszaléphet, vagyis az Ön által vásárolt termékeket azonnal visszaküldheti nekünk. Ezt követően az Ön által kifizetett összeg visszatérítjük. Mivel az online-vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, valamint kizárólag a szakértőink által meghatározott tájékoztatásokra támaszkodott, az elállási jog a minimális szintre csökkenti a vásárlásból adódó esetleges kockázatát.

Határon átnyúló vásárlás esetén is megillet az elállási jog:
Ön az Európai Unió bármely tagállamából vásárol, az uniós jogharmonizáció révén minden esetben megilleti az elállási jog. Az Európai Parlament és Tanács 2011/83/EU döntése alapján 14 naptári napra növekedett az elállási jog határideje. A termék megrendelése esetén az átvételétől, a szerződéskötés után kezdődik az elállási határidő.

Elállási jog határideje:
Természetesen Ön a 14 napos határidő alatt elállhat a szerződéstől, de kérjük /a jóhiszeműség és a tisztesség általános követelményei szerint/ az átvételt követően a fel nem szerelt, 0 Km-es, sérülés és szennyeződéstől mentes gumiabroncsáról haladéktalanul döntse el, hogy megtartja, vagy esetleges visszaküldi cégünknek. Az átvétel napját elsősorban a termékhez mellékelt számlán (nyugtán) szereplő teljesítési időpont alapján tudja igazolni. A visszavásárláshoz feltétlenül szükséges megtartani, majd részünkre visszajuttatni a számlát. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 nap letelte előtt visszaküldi cégünknek a fel nem használt terméket.

Elállási szándékát több módon közölheti:
Szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) vagy e-mailben, valamint a vonatkozó Korm. rendelet mellékletében szereplő nyilatkozatminta felhasználásával.

A visszajáró összeg kifizetése:
Az Ön által igényelt fizetési módnak megfelelően, vagy az Ön által megadott bankszámlaszámra legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk a teljes vételárat, amint megkaptuk a visszaküldött terméket.

Felmerülő költségek:
Önnek kell gondoskodnia minden esetben a vásárolt termék visszajuttatásról, a visszaküldés költségeinek terhe mellett, ezért nem adhatja fel utánvétellel vagy portóval. Az esetben, ha mégis azt szeretné, hogy mi szállíttassuk vissza az abroncsokat, ennek a díjját kérjük, előre egyeztesse munkatársainkkal.

Felmondási jog:
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illet meg, tehát a webshopunk eltekint az indoklástól.

Elállási jog gyakorlásának a menete:
Kérjük, hogy a kézhezvételtől számított legrövidebb időn belül jelezze elállási szándékát. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen keresztül történő értesítés esetén az email idejét vesszük figyelembe.
Szándékát jelezheti az alábbi elérhetőségeink egyikén:
Postázási cím: 4002 Debrecen Bellegelőkert 36/C
Telefon: 06-52-21-21-22
Email cím: szenasi.gabor@nordfrank.hu

Kivételek:
Ha az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel és károsodik a tőlünk vásárolt termék.
A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ
×
X

Termék összehasonlítás