Ügyfélkapu Ügyfélkapu

A rendelésemet a vállalt határidőn belül hiánytalanul szállították. Legközelebb is innen fogok abroncsot vásárolni.

Tibor
2017.01.27.

A bolt ügyintézése kiváló. A gumi minősége tökéletes. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! !!

Lemmy
2017.03.17.

Minden remekül és könnyen ment. A szakértők tényleg értik a dolgukat, jobb abroncsot választottam mint amit először kinéztem.

Zsolt
2017.03.01.

Személyesen vettem át a kiválasztott gumit. A telephely rendezett volt és a felpakolást is megoldották, nekem csak rögzítenem k...

János
2017.03.10.

Nagyon könnyen lehet használni az oldalt. A kérdésemre gyorsan kaptam választ, ami nagy segítség volt az abroncs kiválasztásába...

Nagy Jancsi
2017.08.14.

Lenyűgöző méretű telephelyük van. Bármilyen szereléssel kapcsolatos dolgot rugalmasan és precízen megoldanak.

Cs. Tamás
2016.11.04.
1
Széleskörű termékkínálat
2
Hozzáértő és tapasztalt kollégák
3
2 év gyári garancia minden termékre
00000
elégedett vevő 1993 óta

Adatvédelmi nyilatkozat

A d a t v é d e l m i    S z a b á l y z a t

BEVEZETÉS
A nordagrogumi.hu csapata -a Nord Frank Kft.- tevékenysége során fokozottan ügyel az Ön személyes adatainak védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, valamint a biztonságos és tisztességes adatkezelésre. Az Ön által a regisztráció vagy a termék rendelés során megadott adatokat a Nord Frank Kft. kizárólag a megrendelés teljesítésének, a rendelési feltételek későbbi ellenőrzésének, azok bizonyításának, illetve -beleegyezés esetén-  hírlevél küldésének céljából tárolja.

Az Adatkezelő adatai:
Cégnév: Nord Frank Kft.
Cégjegyzékszám: 09-09-002542
Székhely: 4002 Debrecen, Bellegelő kert 36/C
Adószám: 11150178-2-09

Az Ön által a Nord Frank Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatait a nordagrogumi.hu csapata minden esetben a hatályos magyar és európai jogszabályoknak és etikai elvárásainak eleget téve kezeli, azon technikai és szervezési intézkedéseket betartva, melyek a megfelelően biztonságos adatkezeléshez elengedhetetlenek. Adatvédelmi irányelvünkre vonatkozó, hatályos jogszabályok:
• 1995. évi CXIX. tv. a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
• 2001. évi CVIII. tv. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
• 2008. évi XLVIII. tv. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
• 2011. évi CXII törvény az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról
• 2016/679/EU Rendelet (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről
A Nord Frank Kft. vállalja a jelen szabályzat egyoldalú betartását, melyet Ön az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával tudomásul vesz, és az Önre vonatkozó szabályzat rendelkezéseit elfogadja. A Nord Frank Kft az adatvédelmi szabályzat megváltoztatásának jogát fenntartja, vállalva, hogy ez esetben a módosított szabályzatot nyilvánosan azonnal közzéteszi.

A weblap látogatóinak adatai (amikor Ön csak nézelődik):
A Nord Frank Kft. által üzemeltetett weboldalak látogatásakor rendszerünk sem az Ön IP címét, sem más személyes adatát nem rögzíti. Weboldalaink html kódja webanalitikai mérések céljából független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A mérés kiterjed a konverziók követésére is. A webanalitikai szolgáltató az Ön személyes adatait nem, csak a böngészéssel kapcsolatos, az egyes egyének beazonosítására nem alkalmas statisztikai adatokat kezeli. Jelenleg a webanalitikai szolgáltatásokat a Google Inc. végzi (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), a Google Analytics szolgáltatás keretében. Az Adatkezelő a Facebook és a Google AdWords hirdetési rendszerein keresztül ún. remarketing hirdetéseket futtat. Ezek a szolgáltatók cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthetnek vagy kaphatnak adatokat a weboldalainkról és egyéb internetes helyekről. Ezen adatok felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújtanak, illetve az Ön internetes kereséseihez kapcsolódó, kifejezetten az érdeklődéséhez kapcsolódó informatív hirdetésekkel képesek Önnek segítséget nyújtani. Az így célzott hirdetések a Facebook és a Google partnerhálózatában szereplő további weboldalainkon jelenhetnek meg. A remarketing listák a látogató személyes adatait nem tartalmazzák, személyazonosításra nem alkalmasak. A cookie-k használatát Ön a saját számítógépéről bármikor törölni tudja, illetve a böngészőben eleve letilthatja alkalmazásukat. Ezek a lehetőségek a böngésző típusától függenek, leggyakrabban a Beállítások / Adatvédelem menüpontban tehetők meg.
További információ a Google és a Facebok adatvédelmi irányelveiről az alábbi elérhetőségeken olvasható: http://www.google.com/privacy.html és https://www.facebook.com/about/privacy

Adatfeldolgozók:
Az Ön adatait harmadik fél részére nem adjuk tovább, kivéve, ha az a szerződés teljesítésének érdekében alvállalkozóink egyike működik közre, pl. futárszolgálat (ld.alább). Partnereink  a Nord Frank Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Futárszolgálati parnereink:

DPD Futárszolgálat
Székhely: Budapest 1158 Késmárk utca 14/B
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-888141
Adószám: 13034283-2-42
NAIH-szám: NAIH-80728/2014.
E-mail: dpd@dpd.hu

Magyar Posta
Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
Cégjegyzékszám: 01-10-042463
Adószám: 10901232-2-44
E-mail: customer.service@posta.hu

Továbbított adatok köre: Vásárló neve, telefonszáma, email címe, irányító száma, szállítási címe, kapucsengő száma, futár részére megadott üzenet
Az adattovábbítás célja: termék kiszállítása, utánvéti díj beszedése

AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA
Tárhelyszolgáltatónkhoz az Ön adatai kizárólag kódolva juttatjuk el, így gondoskodunk személyes adatainak biztonságáról.

Weboldalunk üzemeltetője:
Uniweb-Plusz Kft.
4025 Debrecen, Külsővásártér 15.
info@uniweb.hu

Tárhelyszolgáltatónk:
Naro Bt.
4225 Debrecen, Kiserdő utca 11
info@naro.hu

Abban az esetben, ha Ön úgy érzi, hogy adatai nem megfelelően lettek felhasználva, bírósághoz vagy az adatvédelmi hatósághoz fordulhat. Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a következő elérhetőségeken élhet:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1125 Budapest,Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Telefon: 06- 1-391-1400 Fax: 06-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Weboldal: naih.hu

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
További információ
×
X

Termék összehasonlítás